WoT Blitz: Blitz Ultimate Cup 2022

Powietrze drży od napięcia, a trybuny zamierają w oczekiwaniu na główne e-sportowe wydarzenie roku, które zaraz się rozpocznie!

Przed nami trzy mistrzostwa online: Blitz Ultimate Cup North America, Blitz Ultimate Cup APAC i Blitz Ultimate Cup Europe. Najsilniejsze drużyny z każdego regionu będą walczyć o chwałę i nagrody. Zdecydowanie jest o co walczyć: Pula nagród w każdym z trzech mistrzostw wynosi 50 000 $!

Co najważniejsze, nie tylko uczestnicy otrzymają nagrody. Oglądaj transmisje Blitz Ultimate Cup 2022, wspieraj swoje ulubione drużyny i zyskaj szansę na zdobycie góry przydatnych nagród!

Nagrody za oglądanie streamów

Na krótko przed rozpoczęciem mistrzostw, po kilku bitwach, do Waszego konta zostaną dodane zamykane pudełka. Oglądaj transmisje Blitz Ultimate Cup 2022 i wspieraj uczestników, aby otrzymać klucze, które je otwierają! W środku znajdziesz cenne nagrody, w tym kredyty, doładowania, kamuflaże i rzadkie pojazdy – Chimera, Centurion Mk. 5/1 RAAC oraz WZ-122TM.

Wszystkie szczegóły zostaną ujawnione już wkrótce. Bądźcie czujni!

Harmonogram

Godziny startu streamów

Blitz Ultimate Cup North America

Czas startu streamu:

26 listopada

  • Europa: 4:00 (CET), 27 listopada
  • Ameryka Północna: 19:00 (PT) / 22:00 (ET)
  • APAC: 11:00 (UTC+8), 27 listopada

27 listopada

  • Europa: 4:00 (CET), 28 listopada
  • Ameryka Północna: 19:00 (PT) / 22:00 (ET)
  • APAC: 11:00 (UTC+8), 28 listopada

Blitz Ultimate Cup APAC

Czas startu streamu:

29 listopada

  • Europa: 12:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 3:00 (PT) / 6:00 (ET)
  • APAC: 19:00 (UTC+8)

30 listopada

  • Europa: 12:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 3:00 (PT) / 6:00 (ET)
  • APAC: 19:00 (UTC+8)

Blitz Ultimate Cup Europe

Czas startu streamu:

2 grudnia

  • Europa: 19:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 10:00 (PT) / 13:00 (ET)
  • APAC: 2:00 (UTC+8), 3 grudnia

3 grudnia

  • Europa: 19:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 10:00 (PT) / 13:00 (ET)
  • APAC: 2:00 (UTC+8), 4 grudnia

Regulamin

Tryb sterowania: Dotykowe
Poziom pojazdów: X
Format bitwy: Podwójna eliminacja

  • Dzień 1: Mecze pierwszej rundy dla górnej i dolnej drabinki, Best of 7; finały górnej drabinki, Best of 7
  • Dzień 2: Finały dolnej drabinki, Best of 7; Wielkie finały, Best of 9

Nagrody Blitz Ultimate Cup

Łączna pula nagród każdych mistrzostw regionalnych wynosi 50 000 $!

Zwycięzcy mistrzostw otrzymają następujące nagrody:

  1. miejsce: 25 000 $ + 10 000 000 kredytów + 24 000 złota + 200 000 wolnych PD oraz unikalne logo klanu
  2. miejsce: 15 000 $ + 8 000 000 kredytów + 18 000 złota + 170 000 wolnych PD oraz unikalne logo klanu
  3. miejsce: 7 000 $ + 7 000 000 kredytów + 14 000 złota + 130 000 wolnych PD oraz unikalne logo klanu
  4. miejsce: 3000 $ + 6 000 000 kredytów + 12 000 złota + 100 000 wolnych PD

Kredyty, złoto i wolne PD są przyznawane każdemu graczowi w drużynie. Nagroda pieniężna jest przyznawana na drużynę.

Pamiętajcie, że nagroda w postaci unikalnego logo będzie dedykowana klanowi, w imieniu którego drużyna bierze udział w mistrzostwach.

ź: WoT Blitz

0 0 votes
Oceń wpis:
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Pokaż wszystkie komentarze