WoT: wielkanocne Twitch Drops

Z okazji Wielkanocy, na serwerze NA streamerzy Twitch dostali dropy, które są przyznawane również graczom z serwera EU i Asia.

Szczegółowe informacje TUTAJ

Harmonogram:

Easter Twitch Drops
(on all participating Twitch Channels)
DROPS ACTIVE: DROPS INACTIVE:
Friday, April 2 at 06:00 PT | 08:00 CT | 09:00 ET Monday, April 5 at 06:00 PT | 08:00 CT | 09:00 ET

Twitch  Drops (gwarantowane po określonym czasie oglądania):

STREAM EXAMPLE (90 minut łącznie):
Po 30 minutach: Po 60 minutach: Po 90 minutach:
3× Napis:
Happy Easter!
3× Naklejka:
Easter Symbol
10× Czekolada 9× Farba:
Chocolate Bar

1

Farba “Czekolada z nabojami”

+4 zdjęcia

Streamerzy z aktywnymi dropami:

13Disciple Gr1zzLy_OwO nick_shox talkto_megoose
4free_ guido1212gflc o_p_hacker TitiuBlack
airg_ganbatte haglar oranjoman trobsmonkey
Argsarge irish_dreamz PapaRage Vergara21
bted72 jimmyandnubs RAPOSO warchildwins
casual_boops jollygrim selawot zoeballz
cody_menz manosetremor sir8j Zotz
DamiensGaming mountain_man sofilein
deadmeat_bc_/ muscles1_tv steelgutsintn  
goshism NandoCapo supernova_o7  

Zmiany w Twitch Drops: Teraz zobaczycie pasek postępu, który pozwoli Wam śledzić, jak długo powinniście oglądać transmisję, by otrzymać zdobycze Twitch Drops. Teraz wszystkie zdobycze są gwarantowane, a nie przypadają losowo!

Aby otrzymać Twitch Drops musicie:

  1. Połączyć swoje konta World of Tanks i Twitch (nie musicie posiadać konta Prime Gaming, aby otrzymać Twitch Drops).
  2. Możecie śledzić swój postęp na pasku postępu dla Twitch Drops. Pasek postępu musi osiągnąć 100% zanim będziecie mogli odebrać swoją zdobycz Twitch Drop (szczegóły w 3. kroku).
  3. Odbierzcie swoją zdobycz w ciągu 24 godzin od otrzymania powiadomienia poprzez kliknięcie przycisku w wyskakującym powiadomieniu w interfejsie streamu lub w osobistym inwentarzu Twitch. Jeśli nie podejmiecie żadnego kroku, nagroda zniknie w 24 godziny po zakończeniu kampanii.

O szczegółach dotyczących połączenia kont dowiecie się, klikając w poniższy przycisk, który przekieruje Was do naszego przewodnika po Twitch Drops.

PRZEWODNIK PO TWITCH DROPS

ź: WoT NA

2 Odpowiedzi do “WoT: wielkanocne Twitch Drops

Dodaj komentarz