WoT Blitz: świąteczne zniżki

Czas świętować!

Korzystaj z niesamowitych bonusów świątecznych i korzystnych cen przez cały weekend! Zgarnij kamuflaże i dodatki ze zniżką, rozbuduj swój garaż i badaj pojazdy jeszcze szybciej.

x5 PD za pierwsze zwycięstwo

Zniżka przy konwersji PD na wolne PD: 1 złota = 30 PD zamiast 25 PD

Zniżki na miejsca w garażu

  • 5 miejsc: 800 złota zamiast 1250
  • 10 miejsc: 1250 złota zamiast 2500

Zniżka na odblokowanie miejsc na wyposażenie: 30%

Zniżki na zaopatrzenie i materiały eksploatacyjne: 50%

Zniżka na zakup zwykłych pojazdów:

  • Poziom II–V: 50%
  • Poziomy VI–VIII: 30%
  • Poziom IX–X: 15%

Zniżki na zakup pojazdów premium:

  • Poziom V: 50%
  • Poziomy VI–VII: 35%
  • Poziom VIII: 25%

Zniżka na natychmiastowe ulepszenie pojazdu: 50%

Zniżka na tymczasowe wzbogacenie: 70%

Zniżki na szkolenie załóg w Akademii Pancernej (do 100% biegłości):

  • Poziom VI: 50%
  • Poziomy VII–VIII: 40%
  • Poziomy IX–X: 30%

Zniżki na odblokowanie kamuflażu:

  • Zwykły i rzadki kamuflaż za kredyty: 30%
  • Legendarny i rzadki kamuflaż za złoto: 50%

Zniżka na odblokowanie dodatków: 50%

Czas trwania wydarzenia:

  • Europa: 22 grudnia, 13:00 (CET) do 25 grudnia, 13:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 22 grudnia, 5:00 (PT)/8:00 (ET) do 25 grudnia, 5:00 (PT)/8:00 (ET)
  • APAC: 22 grudnia, 14:00 (UTC+8) do 25 grudnia, 14:00 (UTC+8)

ź: WoT Blitz

0 0 votes
Oceń wpis:
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Pokaż wszystkie komentarze