WoT Blitz: subskrybuj, by otrzymać prezent!

W chwili pisania tego artykułu kanał YouTube WoT Blitz miał 451 276 obserwujących.

Ale bądźmy szczerzy, 500 000 obserwujących byłoby o wiele fajniejsze! Brzmi jak wyzwanie!

SUBSKRYBUJ

To proste – wystarczy zasubskrybować oficjalny kanał WoT Blitz na YouTube i rozpowszechnić tę informację wśród znajomych czołgistów. Jest to warte nagrody! Jeśli uda nam się osiągnąć 500 000 obserwujących na YouTube do 28 grudnia, w sklepie pojawi się darmowy zestaw:

  • 1 certyfikat na czołg V poziomu. Tytuł mówi sam za siebie: pakiet gwarantuje losowy pojazd V poziomu!
  • 5 dni konta premium
  • 500,000 kredytów

Co jeszcze? Od 29 grudnia do 1 stycznia będzie czekał na was bonus:

  • Mnożnik x5 PD za zwycięstwa w czołgach poziomu V lub wyższego

A jeśli nie uda nam się osiągnąć wyczekiwanych 500 000 subskrybentów? Nadal nie będziecie zawiedzeni, ponieważ otrzymacie bonus x5 PD (standardowy, zamiast wielokrotnego) za pierwsze zwycięstwo tego dnia!

Tak czy inaczej, będziemy się dobrze bawić!

SUBSKRYBUJ

Kiedy mogę zdobyć darmowy pakiet?

  • Europa: 29 grudnia, 10:00 (CET) do 1 stycznia, 10:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 29 grudnia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET) do 1 stycznia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET)
  • APAC: 29 grudnia, 17:00 (UTC+8) do 1 stycznia, 17:00 (UTC+8)

Jaki czołg mogę zdobyć dzięki certyfikatowi?

Losowy pojazd kolekcjonerski lub pojazd premium V poziomu z listy:

1

Jak działa wielokrotne x5 PD?

Załóżmy, że masz 5 czołgów VI poziomu. Oznacza to, że będziesz mógł zdobyć x5 za zwycięstwa do 5 razy w pojazdach VI poziomu.

Innymi słowy, przy ogólnej liczbie PD x5 ten sam czołg może otrzymać PD wielokrotnie. Otrzymasz premie PD za zwycięskie bitwy tyle razy, ile pojazdów tego samego poziomu znajduje się w twoim Garażu.

Kiedy wielokrotne x5 PD jest aktywne?

  • Europa: 29 grudnia, 10:00 (CET) do 1 stycznia, 10:00 (CET).
  • Ameryka Północna: 29 grudnia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET) do 1 stycznia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET)
  • APAC: 29 grudnia, 17:00 (UTC+8) do 1 stycznia, 17:00 (UTC+8)

ź: WoT Blitz

5 1 vote
Oceń wpis:
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Pokaż wszystkie komentarze