WoT Blitz: subskrybuj, by otrzymać prezent!, cz.II

Odbierz swój prezent!

Uff! Mamy już ponad 500 000 subskrybentów oficjalnego kanału YouTube World of Tanks Blitz! Przekroczyliśmy próg z prędkością światła! Wszystkim, którzy wzięli udział w wyzwaniu, mówimy „Dziękujemy!” Lepszego prezentu na święta nie mogliśmy sobie wymarzyć!

A propos prezentów! Od 29 grudnia do 1 stycznia br. odwiedź Sklep i zgarnij darmowy pakiet, który zawiera:

  • 1 certyfikat na czołg V poziomu. Tytuł mówi sam za siebie: pakiet gwarantuje losowy pojazd V poziomu!
  • 5 dni konta premium
  • 500 000 kredytów

Co jeszcze? Od 29 grudnia do 1 stycznia otrzymasz bonus:

  • Wielokrotny mnożnik x5 PD za zwycięstwa w czołgach poziomu V lub wyższego

Jesteśmy wdzięczni wszystkim, którzy wzięli udział w wyzwaniu i urzeczywistnili nasze marzenie!

Kiedy mogę zdobyć darmowy pakiet?

  • Europa: 29 grudnia, 10:00 (CET) do 1 stycznia, 10:00 (CET)
  • Ameryka Północna: 29 grudnia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET) do 1 stycznia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET)
  • APAC: 29 grudnia, 17:00 (UTC+8) do 1 stycznia, 17:00 (UTC+8)

Jaki czołg mogę zdobyć dzięki certyfikatowi?

Losowy pojazd kolekcjonerski lub pojazd premium V poziomu z listy:

1

Jak działa wielokrotne x5 PD?

Załóżmy, że masz 5 czołgów VI poziomu. Oznacza to, że będziesz mógł zdobyć x5 za zwycięstwa do 5 razy w pojazdach VI poziomu.

Innymi słowy, przy ogólnej liczbie PD x5 ten sam czołg może otrzymać PD wielokrotnie. Otrzymasz premie PD za zwycięskie bitwy tyle razy, ile pojazdów tego samego poziomu znajduje się w twoim Garażu.

Kiedy wielokrotne x5 PD jest aktywne?

  • Europa: 29 grudnia, 10:00 (CET) do 1 stycznia, 10:00 (CET).
  • Ameryka Północna: 29 grudnia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET) do 1 stycznia, 01:00 (PT) / 04:00 (ET)
  • APAC: 29 grudnia, 17:00 (UTC+8) do 1 stycznia, 17:00 (UTC+8)

ź: WoT Blitz