WoT Blitz: oferta specjalna z okazji 10. rocznicy WoT

To ważny dzień w rodzinie Wargaming. 12 sierpnia starszy brat Blitza, World of Tanks, kończy 10 lat!

Za tą datą stoją setki potężnych czołgów, ogromne wydarzenia w grze, niezapomniane zwycięstwa i imponujące rekordy.

World of Tanks to wielomilionowa światowa społeczność graczy, których łączy wspólna miłość do historii i pojazdów wojskowych. A te 10 lat to ważny czas dla nas wszystkich, ponieważ to właśnie pecetowa wersja “czołgów” rozpoczęła naszą wyjątkową historię wielkich zwycięstw.

Zespół Blitz gratuluje World of Tanks i życzy wszystkim czołgistom samych dobrych graczy w swoich drużynach, wysokich współczynników zwycięstw i zadawania wysokich wartości obrażeń! Aby upamiętnić ten ważny kamień milowy, uruchamiamy uroczystą ofertę w World of Tanks Blitz.

Bonusy i rabaty

Podczas tego wydarzenia na wszystko będzie 10% rabatu!

  • 10% zniżki na zakup drzewkowych pojazdów poziomów VI – X
  • 10% zniżki na zakup pojazdów premium poziomów VI – VIII z drzewa technologicznego
  • 20% premii przy zamianie elitarnych PD na wolne PD: 1 złota = 30 wolnych PD zamiast 25
  • 10% zniżki na odblokowanie miejsc na wyposażenie
  • 10% zniżki na odblokowanie dodatków
  • 10% zniżki na odblokowanie i uzupełnienie kamuflażu
  • 10% zniżki na uzupełnienie materiałów eksploatacyjnych
  • 10% zniżki na uzupełnienie zaopatrzenia

Awatar za zwycięstwa

Wygraj 10 bitew i zdobądź pamiątkowy awatar!

WoT turns 10!

Czas trwania oferty:

  • CIS: od 12 sierpnia, 8:00 (MSK) do 14 sierpnia, 8:00 (MSK)
  • Europa: od 12 sierpnia, 7:00 (CEST) do 14 sierpnia, 7:00 (CEST)
  • Ameryka Północna: od 11 sierpnia, 21:00 (PT) / 12 sierpnia, 00:00 (ET) do 13 sierpnia, 21:00 (PT) / 14 sierpnia, 00:00 (ET)
  • Azja: od 12 sierpnia 13:00 (UTC +8) do 14 sierpnia 13:00 (UTC +8)

Dodaj komentarz