WoT Blitz: odznaki mistrzowskie = E 75 TS

Czas wam coś pokazać! Teraz każda odznaka mistrzowska jest tak cenna jak złoto.

Mówiąc dokładniej – równie wartościowa jak części certyfikatu na E 75 TS. Pora na więcej szczegółów.

Twoim zadaniem jest dać z siebie wszystko w bitwach i zdobyć odznaki mistrzowskie. Każda dostarczy Ci części certyfikatu na niemiecki czołg E 75 TS. Zbierz 415 części, a czołg będzie Twój!

Liczą się tylko odznaki mistrzowskie zdobyte na pojazdach V-X poziomów w bitwach losowych, a także odznaki mistrzowskie zdobyte w złotej, platynowej i diamentowej lidze bitew rankingowych.

Brakujące części możesz kupić w zestawach w sklepie.

 

 

FAQ

Kiedy event będzie miał miejsce?

Harmonogram według serwera:
Europa: od 14:00 (CEST), 25 września do 14:00 (CEST), 6 października.
Ameryka Północna: od 6:00 (PT), 9:00 (ET) 25 września do 6:00 (PT), 9:00 (ET) 6 października.
Azja: od 14:00 (UTC + 8) 25 września do 14:00 (UTC + 8) 6 października.

Ile części certyfikatu mogę zdobyć?

Im wyższa klasa odznaki mistrzowskiej, tym więcej części otrzymasz.

  • Odznaka klasy III – 2 części certyfikatu.
  • Odznaka klasy II – 3 części certyfikatu.
  • Odznaka klasy I – 4 części certyfikatu.
  • Odznaka asa pancernego – 5 części certyfikatu.

Nie widzę, aby po bitwie zostały mi przyznane części certyfikatu. Co robię źle?

Wszystkie otrzymane części certyfikatu są automatycznie wysyłane do magazynu – możesz je tam znaleźć.

Jaką charakterystykę ma E 75 TS?

E 75 TS ma grubą pochyloną przednią płytę, boczne osłony i niezwykle mocną wieżę. Jego szybkostrzelne działo zadaje duże obrażenia na minutę, celuje szybko i trafia prosto w cel. Ten niemiecki moloch rozrywa obronę wroga jak puszkę sardynek i zapewnia bitwy ze znaczną ilością zarobionych kredytów.

Jaką dostanę rekompensatę, jeśli już posiadam E 75 TS?

Jeśli masz już E 75 TS, otrzymasz 1 500 000 kredytów w ramach rekompensaty przy wymianie certyfikatu.

Dodaj komentarz